Haberler
    80 Kişilik Umre Kafilemiz Yurda Döndü

    Diyar TV ve Erdemiyet der işbirliği ile düzenlenen umre organizasyonu kapsamında kutsal topraklara giden 80 ziyaretçi yurda döndü.
    Erdemiyet der Manevi Önderi Muhammed Hüseyin (R.A)’in önderliğinde, 2 hafta önce Diyarbakır’dan umre yolculuğuna çıkan kafile Diyarbakır havalimanında büyük bir kalabalık tarafından sevinçle karşılandı. Duygularını anlatmada bayağı zorlanan kafile üyeleri kendilerinin, duygularını ifade edemediklerini ancak gidip, oraların maneviyatını yaşamak gerektiğini vurguladılar.
    Erdemli İnsan Yetiştirme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gökhan Çiftçi yaptığı açıklamada: “Derneğimiz kurulduğu günden beri birçok umre organizasyonu düzenledi. Rabbimizin bizim üzerimizdeki hakkı olan, ilk mabet; Kâbe’yi ve Resulullah Efendimizin(s.a.v)’in ayak bastığı kutsal toprakları ziyaret etmek, o beldelerin manevi havasını solumak bizim öncelikli vazifelerimizdendir. Allah nasip ederse bundan 6 ay sonra 300 kişilik büyük bir kafileyle tekrar bir ziyaret gerçekleştireceğiz. Bize bu anlamda yol gösteren, bizim Rabbimizin rızasını kazanmamız noktasında bizlere öncülük ve önderlik eden hocamız Muhammed Hüseyin(R.A)’e Allah’tan uzun ömür diliyor ve O’na sonsuz teşekkür ediyoruz.”

    İletişim
    Telefon: 0312 336 70 48
    Fax: 0850 304 12 86
    E-Posta: iletisim@erdemliinsan.org.tr
    Adres: Beyazıt Mah. Çankırı Bulvarı No 226/B
    Akyurt / Ankara
    Haber Bülteni
    E-Posta listemize abone olarak etkinlik ve faaliyetlerimizden haberdar olabilirsiniz.
    Sosyal Ağlar
    © 2017 Erdemli İnsan Yetiştirme Derneği